maandag 25 juli 2016

Maandag 25 juli

Vandaag doen we het wat kalmer aan. We nemen opnieuw de hop op en hop off bus .De rit is op zijn eigen al heel prachtig. Weer rijden we over de Harbor Bridge een brug over de zee , een brug met verschillende niveaus .Misschien val ik in herhaling maar dit alleen al is een reden om die hop on hop off  bus te nemen. Met de haren in de wind passeren we de grote haven van Busan. De prachtige stranden, neem daarbij nog de hoge kunstige buildings en de cocktail is compleet.
Deze keer  Stappen we af bij de city hall. Een groot winkelcentrum. We kunnen onze ogen niet geloven. Alle wereldmerken zijn daar vertegenwoordigd. Van de prijskaartjes zwijgen we ! Blijkbaar wonen er hier in Busan toch heel , heel , rijke mensen in Busan.
Intussen is  het al onze laatste avond in Busan . De treinkaartjes voor Seoul hebben we deze avond aangekocht . Gelukkig hebben we het niet uitgesteld tot morgen! Bepaalde treinuren waren al uitverkocht. Wij hebben een zitje om 8U30 in wagon 13! Drie uren en 15min. later zet de sneltrein ons af in Seoul. Hopelijk is Seoul even verassend als Busan !
(Gelieve over alle typ en schrijffouten te lezen , de tijd om te bloggen is beperkt J )

1 opmerking:

  1. Dag Carine en Lutgarde
    Zo te lezen stellen jullie het zeer goed. Wij zijn uiteindelijk pas op maandagavond in Istanbul kunnen vertrekken. De kerel op zaterdagnacht had gewoon niets voor ons geregeld. Gelukkig ligt dat ondertussen al lang achter ons. We zijn al goed aan het fietsen in Tanzania en hebben net een fantastische safari gehad. Stel het nog goed.
    Vele groeten
    Tine en Wim

    BeantwoordenVerwijderen